Son Güncelleme: May 15, 2014 07:42AM CEST Birlik Kurma Rehberi

Bir birlik kurmak istiyorsunuz ama birliğin nasıl işlediğini ve içinde ne olduğundan emin değilsiniz?

Eğer bir birlik kurduğunuzu varsayarsan  100 Altın veya 200K mor kristal kullanarak..

Bu birlik test sunucusunda oluşturulmuştur. bu yüzden birlik ustasının puanlarını göstermektedir. Birlik üyeleri bu seçeneklerin hesini göremeyecektir.



Birlik bigi paneli

Birlik serverti, birlik üyelerinin yaptığı katlılar kadardır, haftalık masrafları haftalıktır. Birlik masraflarını haftanın her pazar günü birlik hesabından çekilmesi için hazır tutulmalıdır. Eğer ödemede başarısız olunursa, birliğin event girişleri, bina ve teknoloji gelişimlerine kısıtlama getirilir.
Eğer 2 hafta üst üste birlik mafrafları ödenmezse birlik dağıtılmaya başlanır. Birliğin servertini her zaman takip edin.

Yükselme yapılırken altın para kullanarak geri sayım zamanını belmeden yükseltme yapabilirsiniz. Birliğin seviyesi ne kadar yüksek olursa yükseltme geri sayım masrafıda okadar yüksek olur.


Birlik duyuru kısmından birlik üyeleri için duyurular yayınlayabilirsiniz.

Turuncu butonlar
Birlik yönetim butonları hızlı davetler içindir.
Birlik haber kısmı birlik aktiviteleri için ve katılan ve ayrılan üyeler için kullanılır.
Birlik listesi diğer birlikleri görürsünüz. 
Başvuru butonu birliğe gelen başvurular için.
Çık  birlikten çıkmak için kullanılır.




Birlik katkısı

Birlik ustasının ve üyelerin günlük yapılan katkıları görebileceği bir yer. Liste hergün yenilenir.
Daha eski katkıları görebilmek için önceki katkılar butonunu kullanabilirsiniz.

Ü.K : üye katkıları,  Toplam bina ve teknoloji gelişiminde kullanılabilecek olan katkı miktarıdır.

B.S: Birlik serveri, Günlük toplamyapılan mor kristal katkı miktarı

T.K: Toplam katkı, Bir üyenin günlük yaptığı toplam katkı.





Birlik binaları birlik servetini kullkanarak en fazla onuncu seviyeye yükseltirlir.

Akademi: Birlik üyelerinin öğrenebilmesi için yeni seviye teknolojilerin açılabileceği yer.

Depo: Birlik deposudur. Üyelere malzemelerini depolayabilirler.

Birlik mağzası: Üyelerin alış yapabileceği yer.






Birlik Teknolojileri

Birlik üyeleri teknolojileri burda öğrenebilir.Yebi yetenekleri öğrenebilmek için birlik katkısı gereklidir. Yeni yetenekler araştırması çnce akademide tamamlanmalı daha sonra öğrebilebilir.





Güç pdef ve patk içindir. ( Savaşçılar ve Okçular içindir)
Dayanıklılık HP içindir (tüm savaşçı sınıfları)
Bilgelik Matk ve MdEF içindir (Büyücüler)



Birlik eventleri

Kursal bölge:

20 seviye bir eventtir. Oyuncularda 4 farklı grup canavar ve bir tane patron canavarı geçip bir sonraki seviyeye ulaşırlar. Oyuncular sihirli taş sandığı, sihirli taş ödülü ve diğer malzemeleri kazanabilirler. Ayrıca canavarlarla savaşarak, birlik zenginliği ve birlik katısı kazanırlar.


Birlik Savaşı

En iyi 8 birlik her hafta  birlik puanı ve onur için savaşır. Kazanılan birlik puanları cesaret mağzasında kullanılır. (birlik ekranında sol yukarı tarafta). Alınabilecek eşylara örneğin vampir kanatları, kore kıyafetleri, snuggles evcil ejder, şanslı para ve diğer nesneler.



*orjinal post R2Games forumunda ModKıtWrıtte tarafından yapılmıştır.*














 

Bizimle Bağlantı Kurun