Son Güncelleme: May 15, 2014 07:45AM CEST Ejderha küreleri ve ekipmanları rehberi

Tüm Ejderha küreleri ve ekipmanları hakkında herşey ve ipuçları eklenmiştir.

Ejderha küresi




Dragon küresi nedir?
bir küredir ve ejderhanızın güclerini arttırır ve karakterinizi BR sini eklenir.

Ejderha küresini nerden bulabilirim?



basitçe ekranınızın sağ alt köşesindeki ejderha küresini tıklayın. Giriş yaptıktan sonra. Küreleri yakalayabilmek için ortadaki büyük küreye tıklayın. Farklı renlerde toplayabileceğiz birkaç farklı küre vardır. Yeşil, mavi, mor ve turuncu en yüksek olanı.

Burda bir kaçtane ejderha küresi (Turuncu ve Mor )




Oyun içinde hepsinin açıklamasını görebilirsiniz.

Toplamanın akıllıca yolu:





1. Küreleri toplayabilmek için biriktirdiğin morkristallari harcamaya hazır ol. Birkaç milyon mor kristalin hazı hazırda olması iyi olur.  Mor kristalleri çiftçilikle, istilayla ve alkamiyle toplayabilirsin.
Ejderha ustası eventlerine çalışkanca katılmandan dolayı bile birçok mor kristal kazanabilirsin.

2. Birsürü ejderha küresi topla ve en güçlü kürelerin gelmesi için dua et. Hepsi sadece iyi şansla ilgili bilirsin.
3. Toplama sırasında sadece güçlü küreleri topla ve kalan zayıf küreleri sat çünkü zatıf kürelerin sana bir yardımı dokunmayacak (geçersiz ve yeşil olanları )
4.Turuncu küre geldiği zaman, özellikle karakterinin en çok ihtiyacı olanlasa onu sakla.Örneğin karakterin bir okçu ve  atak gücünü arttırman lazım, eğer barbar turuncu rengi küre gelirse (+150 PATK) onu kullan, savaşçının savaş değerini yükseltir.
5.Daha sonra kullanmak  için en güçlü küreleri topla.Eğer turuncu küren varsa ve kullanmayı planlıyorsan diğer işine yaramayan küreleri kullanarak turuncu kürenin seviyesini yükselt. Sentezleme butonunu kullanarak bu işlemi gerçekleştirebilirsin. Daha yüksek seviye küre daha iyi demektir.
6.Hangi güçlü küreyi kullanacağına akıllıca kara ver böylece mor kristallerin bir hiç uğruna gitmemiş olacak.

Güçlü Ejder kürelerine sahip olmanın yararları (turuncu küreler)
Turuncu kürelerin büyüme oranları en yüksektir. Her seviye yükseldiğinde SG veya Savaş gücün katlanarak artıcaktır.



İpuçları:

1.VIP olan üyeler küre toplarken büyük avantajlara sahip olurlar. VIP 6 seviyesi güölü morve turuncu küreleri elde edebilir.
2.Yüksek kuvvete sahip küreler toplamak için mor kristallere büyük bir yatırım yap.
3.Ejderha küreleri yerine koymayı unutma bu sayede kullanabilirsin... XD

EKİPMALAR

Birinin karakteri tarafından özel bir nedenden dolayı giyinilen kıyafetler savaş gücünüze eklenir.




Daha fazla farklı sınıfların ekipmanlarından bahsetmiyeceğim çünkü oyun içinde zaten öğreniceksiniz.

Her bir karakterin 10 adet ekipman donanma yeri vardır. Silah, Kask, Zırh, Eldiven, Eserler, pantolon, kemer, çizme, Kolye ve Yüzük. Tabiyki herbiri karaketerin savaş gücüne eklenmektedir. Verilen güç rasgeledir rafine ederek bu gücü değiştirebilirsiniz.

Ekipmanları nasıl elde ederim ?

Eğer otunda yeniyseniz verilen görevleri yerine getirerek  ekipmanları elde edebilirsiniz. Diğer yolsa Çok kişilik zindanlara girmke veya marketten satın almaktır. Markete gierbilmek için ticaret lisansı gereklidir oda 10 altın değerindedir.

Güçlü ekipmanları nasıl elde ederim?

Tabiyki tüm oyuncular en güçlü ekipmanları elinde tutmak isterler??? Ekipmanların her biri farklı sınıf karakterler içindir sadece kendi karakterinin sınıfının ekipmanı giyebilirsin. Siharbaz sadece sihirbaz ekipmanları giyebilir. Bunun anlamı sihirbaz dedesinin eski ekipmanlarını giyemez. XD
Ekipmanların birbirinden farklı renkleri vardır. Yeşil, mavi, mor ve sarı.





1.Yeşil- Normal
2.Mavi - mükemmel
3.Mor - seçkin
4.Turuncu - efsanevi

Sarı veya efsanevi silahlar en kuvvetlileri.

Demir ustana git




Geliştir



Ekipman geliştirmek için kristale ve kutsal taşlara ihtiyacınız olucak. Gerekli malzemeleri MP zindanlarında bulabilirsiniz yada ejderha ve sihirli paralarla satın alabilirsiniz. Ekipman geliştirme demek seviye atlaması demektirç Örnek 30 'dan 40'a.

Desğiştirme


Ekipman geliştirmek için kristale ve kutsal taşlara ihtiyacınız olucak. Gerekli malzemeleri MP zindanlarında bulabilirsiniz yada ejderha ve sihirli paralarla satın alabilirsiniz. Ekipman geliştirmek demek türünü değiştirerek güçlendirmek demek. Örnek more (seçkin) - Turuncu (Mükemmel) 

Büyüleme



Büyüleme için mor kristale veya büyüleme taşına(ikisinden birini seçebilirsiniz)  ihtiyacınız var. Şeytan kulesinden büyüleme taşını bulabilirsiniz. Canavarları öldürerek elde edebilirsiniz. Satın alabileceğiniz yerler birlik servertini kullanarak birlik marketinden veya marketten satın alabilirsiniz.
Büyüleme demek ekipmanınıza ekstradan puan eklemek demek. ÖR. +9 ->  +10

Sihirli taş ekleme


Name:  socketing gem.jpg
Views: 1573
Size:  32.6 KB

Sihirli taş eklemek için taşa ihtiyacınız var. Sihirli taşları şeytan kulesinden, canavarlarla savaşarak, ödül olarak veya alışveriş yaparak bulabilirsiniz. Sihirli taşların seviyeleri ve renkleri vardır. Oyun içinde hepsinin tanıtımını bulabilirsin. Sihirli taşın seviyesi ne kadar yüksek olursa okadar özelliği yüksek olur. Demircide daha yüksek seviye sihirli taşları sentezleyebilirsiniz. 

Saflaştırma


Name:  refine 2.jpg
Views: 1567
Size:  41.9 KB

Ekipmanları saflaştırmak için more kristali kullanabilirsin yada cesaret mağzasından saflaştırma taşı satın alabilirsin. Saflaştırmanın anlamı ekipmanın özelliklerini istediğin gibi düzenleyebilmek. (Bu işlem için birsüre more kristal ve şansa ihtiyacın olucaktır kupon ve altın parayada eğer daha iyi sonuölar elde etmek istiyorsan).

-Bunlar ekipmanını daha güçlü yapmanın farklı yolları.

İpuçları

1. Bir sürü madde, sihirli ve altın para topla.Bu şekilde ekipmanlarını güçlendirebilirsin.
Daha güçlü ekipmanlar demek daha yüksek saldırı gücü demek. Daha güçlü saldırı gücü demek daha güçlü karakter demek. Daha güçlü karakter demek daha ok kazamnmak demek özellikle kafes dövüşlerinde ve paston canavarlara karşı. Ayrıca diğer oyunculara göre daha çok ejderha ve sihirli para kazanamak demek.

2.  Maddeleri ve paranı akıllıca harca gereksiz yere saflaştıma ve geliştirme yapma. Örneğin siviye 40'a vardığında seviye 30 kalan ekipmanlarını hemen seviye 40 yapmaya çalışma eğer yeterince paran yoksa ekipmanlarının değerlerinde düşüş olucaktırç Ejderha ustası oynarken göreceksin.

3.Saflaştırma çok pahalıya mal olabilir. Nedeni kumar oynamak gibidir. oyunda tek bir kerede büyük kazanama diyede bir durum yoktur tekrar tekrar deneyerek istediğin duruma getirebilirsin. bu yüzden sadece mükemmel ve efsanevi ekipmanları saflaştırmak gereklidir.

4.Ekipmanlar için doğru niteliği seçerken allataki listeye dikkat et.
-Savaşçı -PATK (fiziksel atak) ve can
-Büyücü - MATK (sihirli atak) ve can
-Okçu -Patk (fiziksel atak ) ve savunma ve can

Niteliklerin birleşiminde. Savaşçı güçlü ve yüksek savunmalı, büycü  dengeli sihirli atak ve savunmalı, okçu yüksek atak ve kritik hasarı var ama düşük savunma kapasitesine sahip


İyi oyunlar
xxSleepovRxx


























 

Bizimle Bağlantı Kurun